27 april 2011

Lombok

We zijn op Lombok aangekomen. Lombok betekent chillipeper en dat merken we aan het eten.. Lars propt het soms met bakken naar binnen, om er pas te laat achter te komen dat het te scherp is. In Sangsit, een klein badplaatsje bij Sengigi hebben we twee heerlijke dagen aan het strand doorgebracht. Lekker visjes vangen en poedelen in zee. Daarna naar Gili Meno, een klein eiland voor de kust, waar niks te doen is , behalve zonnen, zwemmen en snorkelen.

Lars kan steeds beter met de golven overweg. Hij vindt het erg leuk om rond te dobberen op zijn bandjes en hij probeert met zijn beentjes te trappelen om vooruit te komen (dit lukt natuurlijk niet, de golven zijn sterker). Ook zand scheppen, kastelen bouwen, schelpjes zoeken, vis vangen, met de kindjes spelen, op kokosnoten trommelen (en ze verslepen van de ene kant van het eiland naar de andere) vindt hij erg leuk.


Op dit moment liggen de mannen lekker te slapen in de schaduw, Lars in zijn tentje, Thijs in de hangmat. Het is erg mooi weer hier (al 2 dagen geen regen!!!!!!) en behalve dat al het koraal verwoest is door dynamiet-vissen, is het best mooi onderwater. We hebben schildpadden gezien, inktvissen en zelfs een haai van 1,5 meter.

Foto's volgen bij betere internet toegang...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten